Termékek Menü

ZEMA porcelán ékszer szettek

 

Itt, a ZEMA ékszer webáruház AKCIÓS szettek menüpontjában összeválogattuk a legnépszerűbb ZEMA kerámia ékszer kollekciókat, hogy megtalálja a tökéletes ékszert saját magának vagy ajándékba.

De milyen alkalomra ajánljuk még a ZEMA kerámia ékszereket? A szettek tökéletes ajándékok lehetnek születésnapranévnapraévfordulóraballagásranyugdíjas búcsúztatóravalentin napra, karácsonyra, anyák napjára.

De egy szép ZEMA aero áttört szív szettel akár a szerelmét is kifejezheti a kedvesének. 

Közösen ajándékoznának? Többen dobják össze a pénzt az ajándékra? Nagyobb ajándékot szeretne venni? Akkor ebben a menüpontban könnyen talál (akár a költségvetésnek megfelelő) árban és összetételben is változatos ZEMA kerámia kollekciókat.

 

 

Nézet:
Rendezés:

ZEMA kerámia ékszer szettek, ZEMA kollekciók

Itt, a ZEMA webáruház SZETTEK menüpontjában úgy válogattuk össze a legnépszerűbb ZEMA kerámia ékszer kollekciókat, hogy mindenki megtalálja a tökéletes ékszert. Ha saját magának keres, akkor biztosan talál megfelelőt ezek között a ZEMA kerámia porcelán ékszer szettek között. Minden ZEMA ékszer kollekciónál, legyen az barokk, art deco, szecessziós, vagy aero/áttört, lehetősége van kiválasztani az Önnek megfelelő méretű ZEMA karkötőt és ZEMA gyűrűt. A méret választónak köszönhetően Magyarországon egyedül ebben a ZEMA ékszer webáruházban tud olyan ZEMA porcelán ékszer kollekciót venni szettben (vagy akár külön-külön is), ahol ki tudja válasza a kerámia porcelán karkötő illetve a kerámia porcelán gyűrű méretét is. Ezen felül lehetőséget biztosítunk, hogy a szettben lévő ZEMA porcelán medálokhoz tartozó ékszer zsinór hosszát is Ön válassza ki. A ZEMA ékszer szettet úgy válogattuk össze, hogy komplett szettet (porcelán medál, porcelán karkötő, porcelán gyűrű és porcelán fülbevaló) is lehessen vásárolni itt a ZEMA ékszer webáruházban, de lehet kisebb szetteket is választani, amiben csak 2-3 porcelán termék van. Természetesen minden ZEMA kerámia porcelán ékszer szettet garantáltan ingyen házhoz szállítunk.  De milyen alkalomra ajánljuk még a ZEMA kerámia ékszereket? A szettek tökéletes ajándékok lehetnek születésnapra, névnapra, évfordulóra, ballagásra, nyugdíjas búcsúztatóra, valentin napra, karácsonyra, anyák napjára…stb. De egy szép ZEMA aero áttört szív szettel akár a szerelmét is kifejezheti a kedvesének. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján válogattuk össze a kisebb-nagyobb ékszer szetteket, hogy a férfiak könnyen tudjanak ajándékot venni. Közösen ajándékoznának? Többen dobják össze a pénzt az ajándékra? Nagyobb ajándékot szeretne venni? Akkor ebben a menüpontban könnyen talál (akár a költségvetésnek megfelelő) árban és összetételben is változatos ZEMA kerámia kollekciókat.

telefonos rendelés
zema telefonszám elérhetőség
Ajándék a vásárlás mellé
Ingyen szállítás
Névnapok

Ma 2019. május 19., Ivó, Milán napja van.

Holnap Bernát, Felícia napja lesz.