Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A ZEMA® márka 100%-ban magyar ékszer, mely már számos alkalommal csillogtatta meg magát több neves külföldi bemutató keretében. Legutóbb 2015 nyarán, Londonban a híres London Fashion Week-en szerepelt elképesztő sikerrel.

Minden ZEMA® ékszer egyenként, kézzel készül. Anyagát a hófehér porcelán adja, melyet a festőművészek saját kezükkel varázsolnak mesterien tökéletes ékszerré.

De miért pont ZEMA®? Honnan jött ez a név?

A ZEMA® szó nem más, mint egy nagyon kedves mozaikszó, mely a gyártó gyermekeinek neveiből, azok kezdőbetűiből tevődik össze. Egészen pontosan: Zsófia, Eszter, Máté és - hogy a szülők se maradjanak ki - Anya és Apa. Így alakult ki a név még valamikor 2009-ben és azóta egyre nagyobb sikereket ér el, már igazi márkanévként.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy ZEMA® által készített magas minőségű ékszereket egyre több hazai híresség is viseli. Elegendő nyitott szemmel járni az utcán, vagy figyelmesen nézni a tévét, hiszen bármikor felbukkanhat egy-egy neves ember ezekben az ékszerekben.

És hogy mitől olyan különlegesek ezek az ékszerek?

Mint ahogy már említettük, minden porcelán ékszer kézzel készül, de nem csak ettől lesznek olyan különlegesek. Számos kollekció gyönyörű darabja 21 karátos arannyal vagy 23 karátos platinával van díszítve.

A ZEMA® márka egyik hivatalos márkaboltja Hajdúszoboszlóntalálható. Az üzlet úgy lett kialakítva, hogy mindenki számára kényelmes legyen a vásárlás. Ez a webshop is az Ön kényelmét szolgálja, hogy akár otthonról a kanapén ülve is megvásárolhassa termékeinket!

Keresés