Termékek Menü

Karikagyűrűk

A karikagyűrűt kiválasztani, fontos lépés egy pár életében. Ezt az ékszert úgy kell megválasztani, hogy egy életen át viselni fogjátok, a mindennapotok része lesz, és közös életeteket szimbolizálja. Ez a folyamat örömteli és boldog, és lehetőséget ad a nektek, hogy még jobban megismerjétek egymást.

Mivel pontosan tudjuk, hogy a házasság előtt rengeteg kérdés merül fel a jegygyűrűkkel, gyémántokkal, ékkövekkel kapcsolatban, ezért az alábbiakban, a teljesség igénye nélkül, egy csokorba szedtünk néhány fontos kérdést, melyet a választás előtt tisztáznotok kell egymással.

Nézet:
Rendezés:

Ha szeretnétek egyedi, különleges és kézzel készült karikagyűrűt, mely elkíséri Titeket egész további életetekben, akkor a legjobb helyen vagy! Itt minden jeggyűrű és karikagyűrű a jegyespár azaz a Ti igényeire van szabva. Az első személyes találkozó alkalmával kiválaszjátok a nektek tetsző gyűrűket, majd körülbelül 2 hét múlva felpróbáljátok a félkész gyűűket. Ezt követően még 1-2 hétre van szükségünk a kőfoglaláshoz, a végső simításokhoz és kész!

Minőségi munkánknak köszönhetően, álmaitok gyűrűjével fogadhattok egymásnak örök hűsséget a nagy napon!

Ha valamelyik megtetszik, kérd ajánlatunkat a szükséges paraméterek kitöltésével, és mi garantáltan 2 munkanapon belül válaszolunk!

telefonos rendelés
zema telefonszám elérhetőség
Ajándék a vásárlás mellé
Ingyen szállítás
Névnapok

Ma 2019. január 21., Ágnes napja van.

Holnap Artúr, Vince napja lesz.