Termékek Menü
0

Garancia és reklamáció


Garancia és reklamáció


A megrendelt és kiszállított ékszerekkel kapcsolatban bármilyen kifogásod lenne, pl. nem jó a mérete, nem tetszik az ékszer, kérjük minden esetben haladéktalanul jelezd nekünk az zemadebrecen@gmail.com email címen!
100% garanciát vállalunk minden egyes megrendelésre, hogy a kézhezvételtől számított 14 napon belül kicseréljük, vagy adott esetben visszafizetjük a rendelés értékét!

A visszaküldendő ékszereket minden esetben eredeti csomagolásban, sérülésmentesen kérjük vissza AJÁNLOTT postai küldeményként címünkre. Amint visszaérkezett a csomag, felvesszük Veled a kapcsolatot, és vagy kicseréljük a terméket, vagy visszafizetjük az árát. Ha az ékszer mérete nem volt megfelelő, akkor kicseréljük másik méretre, ha nincs raktáron a megfelelő méretből, akkor készítünk neked, vagy ha nem elérhető, akkor visszafizetjük az árát.
Az általunk forgalmazott ékszerekre 6 hónap általános garanciát vállalunk. A nem megfelelő használatból eredő károkért és sérülésekért, a hordásból adodó természetes kopásért nem tudunk felelősséget vállalni. Ezekben az esetekben az ide vonatkozó jogszabályok az irányadóak.

Ezüst ékszereink mindegyike hivatalosan fémjelzett, finomságjellel (925) és névjelünkkel ellátott, NEHITI által bevizsgált ékszer. A 2gr alatti ezüst ékszerek a hatályos jogszabályok szerint csak finomságjellel (925) rendelkeznek. Fémjel csak a 2gr feletti ezüst ékszerekre tehető (további információt ebben a témában a NEHITI weboldalán találhat.)

http://www.mkeh.gov.hu/hivatal/szervezetiabra/nemesfemvizsgaloigazgatosag

Ajándék a vásárlás mellé
Díszcsomagolás
Ingyen szállítás
Üzletünk
Szeretné felpróbálni és személyesen 
is szemügyre venni az ékszereket?
Látogasson el üzletünkbe:

ZEMA Ékszerüzlet
Debrecen, Piac u. 11-15. (Hotel Aranybika Üzletsor)

Nyitvatartás:
H - P: 10:00-18:00 | Sz: 9:00-13:00

Névnapok

Ma 2017. január 20., Fábián, Sebestyén napja van.

Holnap Ágnes napja lesz.