Termékek Menü

Faragó Miklós

Faragó Miklós kortárs festőművész, született 1947 márciusában, Mátészalkán. Számos festménnyel bűvölt már el minket, melyek arról rendkívül híresek, hogy a művész többnyire az ujjaival készíti őket. Találkozhatunk Faragó Miklós által tervezett étkészletekkel, dísztárgyakkal melyeket a Hollóházi Porcelán gyárban készítenek. Egyik legnépszerűbb alkotása a Négy évszak sorozat, melyet Vivaldi Négy évszak műve ihletett.  Faragó Miklós festőművész Ő maga ajánlotta fel nekünk, hogy szívesen látná viszont a műveit az általunk készített ZEMA porcelán kerámia ékszereken. Így készítettük el közösen a ZEMA – Faragó Négy Évszak kollekciót, amiben minden kollekció magában foglal egy medált, karkötőt, fülbevalót, gyűrűt és mandzsettát.

A Nyár kollekció tökéletesen felismerhető, hiszen nyári színekkel van tele, kiemelkedően jelen vannak a rózsaszín árnyalatai. Természetesen, mint minden Faragó Miklós képei által megtervezett ékszereinken itt is megjelenik a FARAGÓ arany.

Az Őszi évszakhoz készült ZEMA kerámia ékszerek hangsúlyozzák az Ősz hangulatát, búcsúztatva a nyarat, a festő konzervatívabb megjelenést képzelt el, így a barna és bordó színeket helyezte előtérbe. 

Megérkezett a hűvös, hideg tél, mivel is próbálhatnánk meg feldobni napjainkat, ha nem ezzel kifinomult téli ZEMA porcelán kerámia ékszer kollekcióval? Szerepet kapnak a kék színek, és a Tél jelképei. Legyen az fülbevaló, medál, gyűrű, mandzsetta vagy éppen egy karkötő, bármit választ a kollekcióból, nálunk megtalálja a méretét. 

Mint minden Faragó Négy évszak kollekciónál így a Faragó Tavasz ékszereknél is hiánytalan a hasonlóság a festő eredei műve, és ZEMA kerámia ékszerek között.  A tavaszi kollekció szintén kék színekben pompázik leginkább, a kék árnyalatai ezúttal élénkebbek.

A Hölgyeket ékszerekkel, a férfiakat ZEMA Faragó mandzsetta gombokkal tudjuk meglepni. A ZEMA porcelán kerámia ékszer webáruházában megkönnyítjük Önnek a vásárlás folyamatát, így ha szeretne egyetlen kattintással már egy teljes kollekciót is vásárolhat.

 

telefonos rendelés
zema telefonszám elérhetőség
Ajándék a vásárlás mellé
Ingyen szállítás
Névnapok

Ma 2019. május 19., Ivó, Milán napja van.

Holnap Bernát, Felícia napja lesz.